Interieur winnen

Afgelopen: Win een voordeursticker van Naamelijk (+korting)

Voordeursticker

Wil jij jouw voordeur van een persoonlijk tintje voorzien? Doe dan mee aan de winactie en win een unieke voordeursticker van Naamelijk!

Naamelijk

Bij Naamelijk verkopen ze gepersonaliseerde cadeaus. En die zijn er in heel veel verschillende vormen! Er zijn allerlei stickers, voor op de trap of op de deur. Speciaal voor een geboorte, of een leuke krijtbordsticker. Maar er zijn ook koffertjes en tekstborden, allemaal naar eigen wens samen te stellen.

Leuk als je iemand een origineel cadeau wilt geven, maar ook als je je eigen interieur van een persoonlijke touch wilt voorzien.

Voordeursticker

Een naambordje of nummer bij je deur is leuk, maar nog veel leuker is een voordeursticker. Je kunt hem helemaal zelf samenstellen. Alleen jullie achternaam, of juist alle voornamen. Met het huisnummer erbij, of zonder: net wat je zelf wilt. Er zijn verschillende formaten en vormen beschikbaar, voor ieder soort deur, huis en smaak is er de juiste vorm en kleur te vinden.

Voordeursticker

Winnen en kortingscode

Wij geven deze week 10 voordeurstickers weg, die je zelf kunt personaliseren. Winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in.

Wil jij ook zo’n unieke voordeursticker, of je deze actie nu wint of niet? Van Naamelijk mogen we de hele maand juni 10% korting geven op het assortiment. Gebruik de kortingscode LIFESTYLELOG.

Deze actie is afgelopen.