Travel winnen

Afgelopen: Win een verblijf op Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Landal GreenParks alle ruimte om jezelf te zijn

Er even heerlijk tussenuit en genieten van rust, ruimte en natuur bij Landal GreenParks. De meer dan 65 bungalowparken vindt u in de mooiste natuurgebieden van Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië.

Maak 1x kans op een verblijf op Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad t.w.v. 350 euro

Op steenworp afstand van de prachtige kustlijn van Nieuwvliet-Bad ligt het nieuwe park Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad. Een prachtig park met een diversiteit aan woningen in typisch Zeeuwse architectuur waar u kunt genieten van strand, vertier en natuur. Zoekt u gezelligheid in één van de stadjes, dan kunt u mosselen eten in mosselstad Philippine, een dagje winkelen in Hulst of een bezoek brengen aan de historische Belgische steden Knokke, Brugge of Gent. Ook op het park vindt u een zwembad met peuterbad, indoorspeelplaats, jeu-de-boules-baan, restaurant en supermarkt.

De royale woningen met typische Zeeuwse uitstraling, gelegen op ruime kavels, zijn van alle gemakken voorzien en beschikken bovendien over een flatscreen-tv, radio-/cd-speler en DVD-speler. Een open keuken met o.a. combimagnetron, afwasmachine, koffiezet-en Senseo apparaat.

De winnaars mogen een weekend of midweek verblijven in een 4- of 6-persoons accommodatie. U kunt een keuze maken uit aankomstdata tot 24 juni 2013 m.u.v. schoolvakantie- en feestdagenperioden zoals deze worden gecommuniceerd in de brochure van Landal GreenParks. Reserveren kan vanaf 6 weken voor aankomst d.m.v. een reserveringsformulier. De winnaar ontvangt hierover persoonlijk bericht.

Niet gewonnen, maar wel een voordelig weekend, midweek of week ertussen uit? Kijk snel voor de last minute aanbiedingen op www.landal.nl.

Voor de gratis brochure of voor meer informatie over Landal GreenParks: www.landal.nl of 0900 – 8842 (€ 0,20 p.min.).

Vul in en win

Wil jij dit verblijf winnen? Vul dan (voor 5 augustus) het onderstaande formulier volledig in.

Deze actie is afgelopen.