Speelgoed winnen

Afgelopen: Win een Super Sand Creativity Suitcase

Sinds de introductie vorig jaar is Super Sand een begrip geworden. Dit voorjaar zijn er nieuwe producten, wij geven drie keer een Super Sand Creativity Suitcase weg!

Super Sand

Super Sand is het inmiddels bekende zand dat geen troep maakt. Super zacht, makkelijk te bewerken en zonder losse zandkorreltjes die zich door je huis heen verspreiden. Het lijkt wel of de korreltjes aan elkaar plakken, maar niet aan je handen.

Dat maakt Super Sand mooi speelgoed, dat makkelijk in vormpjes gemodelleerd kan worden. Doordat het gemaakt is van natuurlijke materialen en ook nog eens antibacterieel is, is het ook nog eens erg veilig.

Dit voorjaar zijn er nieuwe Super Sand producten te koop: een 4kg Bucket vol met zand (€59,99), een Starter Bucket (225 gram zand en twee vormpjes in een emmertje, handig voor onderweg) en de Super Sand Creativity Suitcase (€17,99).

Super Sand Creativity Suitcase

Super Sand Creativity Suitcase

De Super Sand Creativity Suitcase bestaat uit 450 gram zand en vier vormpjes, verpakt in een handig koffertje. Makkelijk mee te nemen, bijvoorbeeld op vakantie (je eigen zandbak meenemen, hoe cool is dat!), uit logeren of op bezoek.

Winnen

Wij geven drie keer de Super Sand Creativity Suitcase weg. Kans maken op een exemplaar? Vul dan het onderstaande formulier volledig in.

Deze actie is afgelopen.