Speelgoed winnen

Afgelopen: Win een Peppa pakket!

Is jouw kleintje ook zo’n fan van Peppa? Dat komt goed uit: wij ook. En dus geven we deze week maar wat graag dit leuke pakket weg.

Peppa

Peppa is het eigenwijze varkentje dat je kent van tv en van alle leuke Peppa producten die in de winkels liggen. Peppa is een opgewekt, ondeugend varkensmeisje, met het hart op de goede plek. Samen met haar broertje George ontdekt ze op een vrolijke manier de wereld.

Speciaal voor peuters en kleuters

Vooral bij peuters en kleuters is Peppa enorm populair, haar belevingswereld sluit dan ook perfect aan bij deze jonge kinderen. Familie en de directe omgeving spelen een grote rol, net als bij onze eigen jonge kinderen. Ook het speelgoed en de andere producten die in de winkels te koop zijn sluiten perfect aan bij deze doelgroep.

Een greep uit het Peppa assortiment

Alles wat er te koop is met Peppa’s beeltenis erop, is precies geschikt voor de kinderen die haar het allerleukst vinden. Zo is er bijvoorbeeld dit schattige serviesje van Bambolino Toys, van lekker stevig materiaal, met een veilig bestekje erbij. Peppa fans willen maar wat graag hun bordje leegeten, zodat ze de leuke afbeelding kunnen zien!

Dermocare heeft speciale Peppa shampoo en bad&douchegel met Peppa in het assortiment, zowel voor jongens als meisjes. Fijn voor alle kinderen die net als Peppa graag door de modder rollen, maar aan het einde van de dag wel fris gewassen hun bedje weer in moeten… Speciaal voor meisjes zijn de verschillende Peppa haaraccessoires erg leuk, van clipjes tot elastiekjes en haarbanden, je kunt met Peppa je haar versieren hoe je maar wilt!

Peppa shampoo douchegel haarspeldjes haarband

Winnen

Wij mogen deze week een pakket weggeven waarin je al de bovengenoemde Peppa producten (of varianten daarop) vindt. Kans maken? Vul dan het onderstaande formulier volledig in.

Deze actie is afgelopen