Speelgoed winnen

Afgelopen: Win een PAW Patroller pakket

Wij voelen ons deze tijd van het jaar altijd een beetje Sinterklaas. De reden? Al dat leuke speelgoed dat we niet alleen mogen testen, maar vaak ook nog eens mogen weggeven!

Deze week maken we twee bezoekers blij met een PAW Patrol pakket, lees snel hoe je mee kunt doen aan deze actie.

PAW Patroller

De PAW Patrol superpups en hun trainer Ryder hebben een nieuw snufje. Om nog sneller op hun bestemming te komen, kunnen ze nu gebruik maken van de PAW Patroller. Dit is een uitgebreide vrachtwagen, van ruim een meter lang, die op iedere locatie als mobiel hoofdkwartier ingezet kan worden.

In een handomdraai transformeert de PAW Patroller van vrachtwagen tot hoofdkwartier, handig, dan kunnen de superpups meteen tot actie overgaan. Er is een helikopterplatform, een autolift, een lanceerhelling en zelfs een telescoop, om alles in de gaten te kunnen houden.

PAW Patroller

Winnen

Wij mogen deze week twee sets weggeven, waarin je niet alleen de PAW Patroller vindt, maar ook het Trainingscentre en een pup met voertuig. Voor iedere PAW Patrol fan een pakket om van te watertanden!

Wil jij deze mooie prijs winnen? Vul dan het onderstaande formulier in om kans te maken en vergeet Kidslog ook niet te volgen op Instagram (@kidslog.nl, https://instagram.com/kidslog.nl/).

Deze actie is afgelopen.