Speelgoed winnen

Afgelopen: Win een LEGO Adventkalender

De speelgoedboekjes vallen op de mat, de dagen worden korter… Heel langzaam naderen we het einde van het jaar. De feestdagen! Aftellen wordt extra leuk met een mooie adventkalender, en LEGO heeft dit jaar weer voor iedereen de juiste soort.

Wij geven ze deze week weg, doe snel mee aan de winactie om kans te maken op een LEGO Adventkalender.

LEGO Adventkalender

Iedere dag een vakje open maken. Wat zal erin zitten? Een LEGO figuurtje? Of een andere verrassing? Na 24 dagen, als je hebt afgeteld tot Kerstmis, heb je een hele set compleet en kun je lekker spelen!

Er zijn drie soorten LEGO Adventkalenders, voor ieder wat wils. De LEGO City Adventkalender is er voor iedereen die graag met LEGO speelt, zeker als je houdt van gebouwen, autootjes en het echte stadse leven. Een mooie ‘neutrale’ doos, die bij jongens en meisjes in de smaak zal vallen.

LEGO Star Wars Adventkalender

Star Wars fans kiezen natuurlijk voor de LEGO Star Wars Adventkalender, waarmee je een coole Star Wars set bij elkaar spaart. Ook deze is helemaal in kerstsfeer natuurlijk! Is je dochter dol op LEGO Friends? Ook voor haar is er een passende Adventkalender, want ook de LEGO Friends meiden vieren natuurlijk Kerstmis.

LEGO Friends Adventkalender

Winnen

Wil jij een mooie LEGO Adventkalender winnen? Dat kan! We geven van iedere soort eentje weg. Vul het formulier volledig in en vergeet Kidslog ook niet te volgen op Instagram (@kidslog.nl, https://instagram.com/kidslog.nl/)., Vermeld in het formulier ook even of je meespeelt voor een jongen of een meisje.

Deze actie is afgelopen.