winnen

Afgelopen: Win een Bijzonderkinderfeestje.nl prijs

Vind jij het ook altijd zo lastig om een leuk kinderfeestje te organiseren? Wat is nu echt leuk, en waar vind je het? Op Bijzonderkinderfeestje.nl!

Bijzonderkinderfeestje.nl heeft de allerleukste kinderfeestjes in iedere regio geselecteerd, en dan bedoelen we ook ├ęcht geselecteerd. Geen flauw lijstje van resultaten die je ook zelf in Google kunt vinden, maar echt leuke, en bovenal bijzondere feestjes op een overzichtelijke site.

pvbijzonderkinderfeestje2

Binnen of buiten, jongens en/of meisjes, creatief of sportief, alles is mogelijk. Altijd origineel, en zonder extra kosten te boeken bij de aanbieder zelf. Het overzicht dat je er zodra de kinderfeestjesstress toeslaat direct bij moet pakken!

Wij van Kidslog zijn fan van Bijzonderkinderfeestje.nl, en als we ergens fan van zijn willen we dat graag met je delen. Extra leuk is dat we van Bijzonderkinderfeestje.nl ook nog eens een Superbellenpakket weg mogen geven, waarmee je 5 liten Superbellensop kan maken. Als het daar niet feestelijk mee wordt!

pvbijzonderkinderfeestje3

Om kans te maken op dit leuke pakket hoef je alleen het onderstaande formulier volledig in te vullen, en natuurlijk even de site van Bijzonderkinderfeestje.nl bezoeken!

Deze actie is afgelopen.