winnen

Afgelopen: Win een Alstroemeria boeket!

De Alstroemeria is een vrolijke bloem in vele kleuren die je huis direct een fleurige opfrisser geeft!

De exotische Alstroemeria wordt ook wel Incalelie genoemd. Het is een verwijzing naar haar natuurlijke habitat: Zuid-Amerika. Aan de lange steel verschijnen maar liefst zes tot acht bloemen. Ze hebben een vlammende binnenzijde en zijn vaak voorzien van een exotisch tijgerprintje. De fleurige latina is er in veel verschillende basiskleuren als wit, geel, rood, oranje, paars en roze. Een ideale bloem om mee te mixen of om ‘solo’ in een vaas te zetten. Verzamel eens een aantal mini-glazen en vul ze elk met een enkele bloem. Hoe meer verschillende kleuren hoe vrolijker het feestje!

Daarnaast heeft deze mooie bloem ook nog eens een bijzondere betekenis. Vriendschap en toewijding, waarbij de zes bloemblaadjes staan voor begrip, humor, geduld, medeleven, daadkracht en respect. Geef je een boeket Alstroemeria’s, dan geef je dus eigenlijk een boeketje vriendschap!

Mits juist verzorgd blijft de Alstroemeria in de vaas wel 2 weken lang mooi. Meer informatie over bloemen vind je op www.mooiwatbloemendoen.nl.

Wil je dat er bij jou binnenkort een mooi Alstroemeria boeket wordt bezorgd? Dat kan! Wij mogen drie bezoekers gelukkig maken. Vul snel het onderstaande formulier in om kans te maken.

Deze actie is afgelopen.