winnen

Afgelopen: Win een abonnement op De Quarks spelen met taal van Denksport

Van puzzelen kun je leren, en het is nog leuk ook. Zeker nu Denksport de Quarks heeft gelanceerd. Wij geven deze week abonnementen op De Quarks spelen met taal weg!

De Quarks is een serie educatieve kinderpuzzels voor kinderen van 6 tot 10 jaar. Dankzij Max, Harry, Bob, Lola en Orbit, zien de boekjes er niet alleen uit, de puzzels en avonturen worden dankzij deze vrolijke grappige wezentjes ook extra leuk!

Er zijn al verschillende series te koop. De Quarks spelen met taal, De Quarks spelen met getallen en De Quarks op avontuur. Fijn is dat de inhoud van de puzzels aansluit bij de lesmethoden die op school gebruikt worden. Want al moet puzzelen in de vrije tijd vooral leuk zijn, het is wel fijn dat er woorden en sommetjes worden gebruikt die aansluiten bij wat je kind kan.

pvdenksport2

Win De Quarks spelen met taal

Wij mogen deze week twee jaarabonnementen (5 nummers) op De Quarks spelen met taal weggeven. Er is een variant voor kinderen van 6-8 jaar, en eentje voor 8-10 jaar, dus vergeet in het onderstaande formulier ook zeker de leeftijd van je kind niet te vermelden.

Deze actie is afgelopen.