winnen

Afgelopen: Win een 3D Puzzel Vuurtoren Night Edition van Ravensburger

De dagen worden korter, de lampen gaan steeds vroeger in de avond aan… Maar met deze leuke vuurtoren, heb jij je snel de juiste sfeer te pakken!

De lange avonden van de herfst en winter lenen zich uitstekend voor een hobby die met zijn tijd mee is gegaan: puzzelen. Maar dan niet zomaar een legpuzzel, nee, wij gaan voor 3D. Ravensburger heeft zijn assortiment dit najaar uitgebreid, zodat je naast o.a. de Eiffeltoren, het Empire State Building of de Big Ben nu ook een Vuurtoren, het Colosseum en Slot Neuschwanstein, om maar eens wat te noemen, kunt bouwen.

En dat bouwen, dat is leuk! De stevige kunststof puzzelstukjes passen precies op elkaar, wat zorgt voor de nodige stabiliteit. Belangrijk, want je gaat flink de hoogte in, en gebruikt (uiteraard, het is een puzzel!) geen lijm.

pvravensburgervuurtoren2

Waar je een legpuzzel nadat hij af is hooguit nog een dagje laat liggen, zodat iedereen kan zien dat hij af is, heb je met zo’n 3D puzzel meteen wat leuks voor je huis te pakken. De Vuurtoren Night Edition is bijvoorbeeld uitgevoerd met led-lampjes, en zorgt voor een klein lichtje in de duisternis.

Wil jij een 3D Puzzel Vuurtoren Night Edition van Ravensburger (ter waarde van €34,99) winnen? We geven er deze week twee weg. Vul snel het onderstaande formulier in om kans te maken.

Deze actie is afgelopen.