winnen

Afgelopen: Win De Smurfen 2 prijzen!

Deze zomer zijn de Smurfen terug! Dol op deze blauwe vrienden, en mooie prijzen winnen? Lees dan snel verder en doe mee aan de winactie.

In het vervolg op de 3D live-action / animatie familiefilm, De Smurfen, creëert de boze tovenaar Gargamel twee ondeugende Smurf-achtige wezentjes, genaamd de Stouterds. Smurfin is de enige die hem kan helpen om van de Stouterds echte Smurfen te maken en daarom ontvoert hij haar. Grote Smurf, Klungel, Moppersmurf en Hippe Smurf keren terug naar onze wereld om samen met hun goede mensen-vrienden Patrick en Grace Winslow, Gargamel te stoppen en Smurfin te redden !
In de originele versie met o.a. Neil Patrick Harris (Patrick), Jayma Mays (Grace), Hank Azaria (Gargamel), Sofia Vergara (Odile) en de stemmen van o.a. Katy Perry (Smurfette), Christina Ricci (Vexy), George Lopez (Grouchy) en Anton Yelchin (Clumsy).
De Nederlandse stemmencast bestaat uit o.a. Kim-Lian van der Meij (Smurfin), Giel Beelen (Vertelsmurf), Jack Wouterse (Grote Smurf), Johnny Kraaijkamp jr. (Moppersmurf), Sascha Visser (Klungel) en Tygo Gernandt (Gargamel). vanaf 31 juli overal in de bioscoop in de originele en Nederlands gesproken versie, in 3D !

Meer informatie? Check dan www.desmurfen-film.nl!

pvdesmurfen22

Smurfs™ & © Peyo 2013 Lic. Lafig B. The Smurfs 2, the Movie © 2013 CPII/SPAI. All Rights Reserved

Wij mogen deze week leuke prijzen weggeven: bioscoopkaartjes om de film zelf te gaan zien, pennen en de DVD The Smurfs deel 1. Kans maken? Vul dan snel het onderstaande formulier in. Deelnemen kan tot 12 augustus.

Deze actie is afgelopen.