winnen

Afgelopen: Win de nieuwe cd van GHOST ROCKERS

Ken je GHOST ROCKERS al? Deze serie uit de stal van Studio 100 is bij onze zuiderburen al razend populair, en krijgt ook in Nederland steeds meer fans.

Op Nickelodeon wordt momenteel het tweede seizoen uitgezonden, wij geven de nieuwe cd van GHOST ROCKERS, DE BEAT weg!

GHOST ROCKERS

In GHOST ROCKERS draait het om een groep vrienden op de beroemde muziek- en theateracademie het DAM: Jonas Van Loo droomt ervan gitarist te worden. Wanneer hij de kans krijgt om aan het DAM te studeren, grijpt hij deze met beide handen aan.

Al gauw maakt hij kennis met de andere buitenbeentjes van de school: de excentrieke Charlie, de verlegen maar slimme Jimmy, de uitbundige Alex en de stoere, mysterieuze Mila. Het DAM blijkt een meer dan wonderlijke plek te zijn, wanneer Jonas en zijn nieuwe vrienden een ongelooflijk ‘geestige’ ontdekking doen in de verboden vleugel van de school.

Voor de vijf vrienden start een spannend avontuur dat hun leven voorgoed zal veranderen…

Winnen

De hoofdrolspelers zitten niet voor niks op een muziek- en theateracademie, ze kunnen prima zingen. Dat laten zij horen op hun nieuwe cd DE BEAT, waarop Mila, Jonas, Charlie, Jimmy en Alex 11 nieuwe nummers ten gehore brengen, allemaal hits uit het tweede seizoen van de serie.

Wil jij deze cd winnen? Wij geven drie stuks weg. Vul het onderstaande formulier in om kans te maken.

Deze actie is afgelopen.