winnen

Afgelopen: Win De Dolle Tweeling 3 prijzen

Sinds 31 juli kun je De Dolle Tweeling 3 in de bioscoop bekijken. Wij geven leuke prijzen weg om in de stemming te komen!

Spookt het op Lindenhof? Tweeling Hanni en Nanni en hun lerares Frans hebben in ieder geval een geheimzinnige figuur zien rondsluipen door de gangen van de chique kostschool. Voor een nader onderzoek hebben ze alleen geen tijd, want kort daarna arriveert een bus vol Engelse scholieren voor een uitwisseling. Tot ieders verbazing zijn de inzittenden geen keurige jongedames, maar lawaaiige tienerjongens. De leraren weten niet wat ze ermee aan moeten; de meisjes vinden het juist geweldig dat er zo’n hele lading Engelse schooljongens bij hen is afgeleverd.

pvdolletweeling32

De jongens worden meteen geronseld om mee te spelen in het toneelstuk ‘Romeo en Julia’, dat binnenkort op school zal worden opgevoerd. Maar de repetities lopen al gauw enorm uit de hand. Alleen al omdat Hanni en Nanni allebei stapelverliefd zijn op Clyde, de knappe ‘Romeo’ die zich niet realiseert dat hij met een tweeling te maken heeft…

De Dolle Tweeling 3 is, net als de voorgaande twee films, gebaseerd op de succesvolle boeken van Enid Blyton, die door menig meisje verslonden zijn.

Wij mogen een Kidslog bezoeker blij maken met de DVD box waarin je de twee voorgaande films vindt. Winnen? Vul dan het onderstaande formulier in. Dat kan tot 25 augustus.

Deze actie is afgelopen.