winnen

Afgelopen: Win bioscoopkaartjes voor EVEREST

EVEREST

Vanaf 17 september kun je de film EVEREST gaan zien in de bioscoop. Zin in een avondje uit, met man, vriend, vriendin, collega of iemand anders? Wij geven deze week 2 setjes van 2 bioscoopkaarten weg.

EVEREST

De indrukwekkende film EVEREST is gebaseerd op de ongelooflijke gebeurtenissen rondom een poging om de top van de hoogste berg ter wereld, Everest, te bereiken.
EVEREST brengt de ontzagwekkende tocht van twee verschillende expedities in beeld, die te maken krijgen met één van de hevigste sneeuwstormen die de mensheid ooit heeft gekend. De bergbeklimmers krijgen te maken met de meest barre omstandigheden op aarde wanneer hun levenslange obsessie om de top van de Everest te bereiken verandert in een adembenemende strijd om te overleven.

Met o.a. Jason Clarke, Josh Brolin, John Hawkes, Robin Wright, Michael Kelly, Sam Worthington, Keira Knightley, Emily Watson en Jake Gyllenhaal.

De film is op locatie in Nepal opgenomen bij de Everest, de Italiaanse Alpen, Cinecittà Studios in Rome en Pinewood Studios in Engeland.

EVEREST draait vanaf 17 september in de bioscoop, in 3D en IMAX 3D, meer informatie vind je op www.everestfilm.nl.

EVEREST

Winnen

Wij mogen deze week 2 setjes van 2 bioscoopkaarten voor EVEREST weggeven. Kans maken? Vul dan het onderstaande formulier volledig in.

Deze actie is afgelopen.