Kids winnen

Win Barbie – Dolfijnen Magie prijzen

Barbie - Dolfijnen Magie

Vanaf 2 november kun je Barbie gaan zien. In de bioscoop beleeft zij een nieuw onderwateravontuur, Barbie – Dolfijnen Magie. Wij geven deze week prijzen weg!

Barbie – Dolfijnen Magie

In dit vrolijke onderwateravontuur gaan Barbie en haar zusjes op bezoek bij Ken. Hij loopt deze zomer stage bij een koraalrif waar onderzoek naar dolfijnen wordt gedaan. Natuurlijk gaan de zusjes lekker duiken en het rif verkennen.

Plotseling stuiten ze op dolfijnen in alle kleuren van de regenboog. Het zijn zeldzame dieren die hier maar één keer per jaar komen. Na deze fantastische ontdekking zijn de meiden vastbesloten het koraal en alles wat erin leeft te beschermen. Dan ontmoeten ze de geheimzinnige Isla, die het ook als een persoonlijke missie ziet om het koraal te redden. Barbie en haar zusjes vinden het geweldig om zo’n bijzondere nieuwe vriendin te hebben, zeker als blijkt dat zij in werkelijkheid een zeemeermin is.

Barbie - Dolfijnen Magie

Maar er is geen tijd te verliezen: Isla heeft de hulp van de zusjes en de dolfijnen hard nodig om te voorkomen dat er iets ergs gebeurt met het koraal.

Winnen

Wij mogen ter ere van de release van Barbie – Dolfijnen Magie 5 doeboeken weggeven. Wil jij er eentje winnen voor je kleine Barbie-fan? Vul dan snel het onderstaande formulier in om kans te maken.

[cforms name=”barbie 30 okt 2 weken”]