winnen

Win ANGRY BIRDS: DE FILM prijzen

Vanaf 18 mei is het zover, dan draait ANGRY BIRDS: DE FILM in de bioscoop. Kunnen jij en je kind ook niet wachten? Dan hebben we goed nieuws!

Wij mogen nu al exclusieve goodies van deze film weggeven. Wil je ze winnen? Lees dan heel snel verder en doe mee aan de winactie!

ANGRY BIRDS: DE FILM

ANGRY BIRDS: DE FILM speelt zich af op een prachtig eiland vol met vogels. Alle vogels die op dit paradijselijke eiland wonen zijn erg blij, vrolijk en gelukkig, ook al kunnen ze niet vliegen.

Maar er zijn een paar buitenbeentjes: Red (Jason Sudeikis), een temperamentvolle vogel met een slecht humeur, de hyperactieve supersnelle Chuck (Josh Gad) en de opvliegende Bomb (Danny McBride), met een heel kort lontje… Wanneer er vreemde groene biggen op bezoek komen zijn het juist deze buitenbeentjes die moeten uitvogelen wat de biggen van plan zijn.

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Eddy Zoëy (Red), Enzo Knol (Chuck), Murth Mossel (Bomb), Robin Martens (Stella), Frank Lammers (Mighty Eagle), Isa Hoes (Matilda), Jörgen Raymann (Rechter Peckinpah), Ruben Nicolai (Leonard) en Giel Beelen (Ross).

ANGRY BIRDS: DE FILM draait vanaf 18 mei 2016 in de bioscoop, in 2D en 3D. In de originele en Nederlands gesproken versie. Vanaf 14 mei voorpremières.

Meer info vind je op www.angrybirdsfilm.nl.

Angry Birds™ & © 2016 Rovio Entertainment Ltd and Rovio Animation Ltd. All Rights Reserved

ANGRY BIRDS: DE FILM

Winnen

Wij mogen ter ere van de release van deze film unieke goodies weggeven! Wil jij een setje bestaande uit een kids shirt, lunch tas en rugtasje winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in.

[cforms name=”angry birds 9 tm 22 mei”]