winnen

Made to Move: bewegen met Barbie (+WIN!)

Als kind speelden wij al met veel plezier met Barbie, maar eerlijk is eerlijk: een beetje stijfjes was ze wel. Alleen haar knieën kon je echt buigen, de rest van haar lijf was bepaald niet lenig.

Daar komt met Barbie Made to Move verandering in! En wij dagen jou en je kind uit: zijn jullie net zo lenig als Barbie? Laat het ons zien, en je maakt kans op zo’n gloednieuwe Barbie Made to Move.

Barbie Made to Move

Super flexibel is ze, deze Barbie. Met 22 bewegende punten is zij een stuk leniger dan de Barbie die we kennen uit onze eigen jeugd. Haar nek, bovenarmen, ellebogen, polsen, romp, bovenbenen, knieën en enkels kunnen nu bewegen, wat Barbie hartstikke lenig maakt.

En dus kan ze opeens allerlei dingen die voorheen onmogelijk waren. Gymnastiek, yoga, ballet, gitaarspelen… lekker bewegen! En daar zijn we blij mee, want bewegen is gezond, zeker ook voor kinderen. Of ze nu op een sport zitten of gewoon lekker buitenspelen, beweging maakt kinderen fit, blij en geconcentreerder op de momenten dat zij juist even stil moeten zitten.

Bewegen maar!

Beweegt jouw kind genoeg? Zit het op een sportclub, speelt het graag buiten? Mooi zo! Voor veel kinderen is de verleiding echter groot om met een beeldscherm voor hun neus op de bank blijven hangen. Iets waar wij maar wat graag verandering in brengen, en Barbie Made to Move met ons.

Onze tip: beweeg samen. Geef het goede voorbeeld aan je kind. En nee, dat betekent niet dat je meteen de halve marathon hoeft te lopen. Beweging zit hem ook in de kleine dagelijkse dingen. Samen op de fiets naar school, in plaats van met de auto. Op een vrije woensdagmiddag eens een flinke wandeling maken door de wijk, of wandelend op bezoek bij opa of oma. Of samen lekker naar de speeltuin, waarbij je als moeder natuurlijk ook best even op de schommel mag.

Winnen

Heb jij nog meer tips om samen met je kind te bewegen? Mooi zo! Die willen we namelijk graag horen, of beter gezegd, zien. Wij roepen je op om via social media een foto te delen van je eigen kind, al dan niet samen met jou. Laat maar eens zien hoe jij jouw kind aan het bewegen krijgt. Of show hoe lenig jouw kind al is, in een indrukwekkende yoga houding of balletpose, bijvoorbeeld. Beweegt jouw kind net zo soepel als Barbie Made to Move, en heeft het er net zo veel plezier in? Deel dan jouw foto via Instagram of Facebook.

Gebruik hierbij de hashtag #barbiemadetomove, en daarnaast de hashtag #kidslog, zodat we weten dat je via onze site op het idee bent gekomen om mee te doen aan de actie. En het leuke is: je kunt er nog zo’n mooie Barbie Made to Move mee winnen ook! Zorg er wel voor dat op Instagram je profiel openbaar is, of dat op Facebook de posting voor iedereen te zien is. Anders kunnen wij én Barbie jouw foto niet zien en dat zou jammer zijn.

Sponsored story

Advertisement