winnen

Kidslog in Avonturenpark Hellendoorn

Onlangs was Kidslog uitgenodigd om Avonturenpark Hellendoorn eens met eigen ogen te bekijken. Dit attractiepark in het ‘Oosten des lands’ trekt veel bezoekers uit de directe omgeving, maar ook voor vakantiegangers op bijvoorbeeld de Veluwe is het lekker dichtbij. Wij waren benieuwd of het park de moeite waard is voor het hele gezin. Lees snel verder voor onze bevindingen, en maak dan bovendien kans op een leuke lunchset.

Wat opvalt aan Avonturenpark Hellendoorn is dat er voor iedere leeftijd wat te doen is, waardoor het een prima dagje uit is voor kinderen van pakweg 2 tot 14. Ook grotere kinderen zullen zich in de wat spannendere attracties prima vermaken, maar doordat dit er niet zo veel zijn, zijn zij het na een halve dag misschien wel zat. Voor de allerjongsten is er Dreumesland, een apart gebied in het avonturenpark, met allemaal attracties waar peuters helemaal alleen in kunnen. Denk aan een treintje of vliegtuigjes. Het aanwezige personeel helpt hen bij het betreden en verlaten van de attractie, zodat je als ouder rustig op de (ruim aanwezige) bankjes plaats kunt nemen en kunt genieten van de grote pret. Een duidelijk pluspunt, bovenop de vele attracties waar je soms 1,20 meter voor moet zijn! Het accent ligt in dit attractiepark op plezier voor het hele gezin, en dus tref je er zowel wat spannendere attracties als een heleboel ‘voor jong en oud’ vermaak aan.

Buiten de vakanties (let op: het park is dan niet iedere dag open), is het vaak lekker rustig. Tijdens de vakanties is het natuurlijk wat drukker, maar er is dan ook genoeg te doen. Zo zijn van 28 juni t/m 31 augustus de Sky Pirates weer present. Met hun dagelijkse ‘Sky Pirates 2’ show vol humor, acrobatiek en spannende stuntduikvluchten zorgen zij voor een leuke extra!