winnen

Fatboy: Go out and Play… en win!

Vier de zomer! Dat is het motto achter de Go out and Play actie van Fatboy. En daarmee vallen allerlei leuke prijzen te verdienen!

Het werkt heel eenvoudig. Via het speciale Go out and Play platform op Facebook kun je deze zomer je allerleukste, bijzonderste buitenmomenten delen. Een relaxed moment, een hilarisch moment, of gewoon een simpelweg mooi moment. Zolang het maar buiten is.

Door dit te doen deel je niet alleen je mooie buitenmoment, waar je vast en zeker anderen blij mee maakt, maar maak je ook nog eens kans op een wel heel bijzonder buitenmoment: een picknick bij zonsondergang in de Grand Canyon! Doe dus snel mee met de actie op de Go out and Play pagina van Fatboy.

fatboyactie2

Daarnaast mag ook Lifestylelog nog een bezoeker blij maken met een mooi Fatboy product, deze Edison the petit met een Granny Coopercappie. Deze oplaadbare kunststof lamp kan makkelijk mee naar buiten, om ook als de dagen weer wat korter worden nog volop van het buitenleven te genieten. Alles wat je daarvoor hoeft te doen is het bericht over deze Fatboy actie op de Lifestylelog Facebook pagina te liken. De prijs zal worden verloot onder de likers.