winnen

Bridget Jones’s Baby: deze week op DVD en Blu-ray (winactie afgelopen)

Bridget Jones's Baby

Heb jij Bridget Jones’s Baby in de bioscoop gezien? Of zit je vol smart te wachten tot je hem thuis kunt gaan bekijken? Deze week is het zover, en wij geven een DVD en een Blu-ray weg.

Bridget Jones’s Baby

She’s back! Onze heldin, Bridget Jones is terug van weggeweest, in haar derde film. In Bridget Jones’s Baby krijgt zij, de titel zegt het al, een baby. Da’s geen verrassing. Wat wel verrassend is: Bridget heeft eindelijk haar ideale bericht weten te bereiken. Zal dat een voorwaarde van Renée Zellweger zijn geweest om deze rol weer te spelen?

Wat niet veranderd is, is dat Bridget zichzelf weer eens behoorlijk in de nesten heeft gewerkt. En dat Mark Darcy daar iets mee te maken heeft…

Goed vervolg

De DVD en Blu-ray liggen vanaf 8 februari in de winkels, maar wij kregen alvast een voorproefje. En dat was weer ouderwets smullen! Toegegeven, de film leunt erg op de eerdere Bridget Jones-films. Ze moet weer eens kiezen tussen twee mannen (dit keer is niet Hugh Grant, maar Patrick Dempsey de ‘andere, aantrekkelijke man’), ze heeft weer eens problemen op haar werk en haar ouders gedragen zich wat typisch. Zelfs de regenbui is present, meer flashback dan dat is bijna niet mogelijk.

Maar is dat erg? Welnee! Want Bridget Jones weet direct weer alle harten te stelen, met haar klunzige onbevangenheid, en wat heerlijk is het om haar tegen het einde van de film eindelijk ‘echt’ volwassen te zien worden, en verstandige keuzes te zien maken. Maar hoe lang dat goed zal blijven gaan…

Bridget Jones's Baby

Winnen

Wij hebben van begin tot eind gesmuld van Bridget Jones’s Baby, en geven jou die kans ook graag. Zin in een avondje film kijken met vriendinnen? Of toe aan een avondje voor jezelf, met de perfecte ‘niks aan de hand’ film? Dan moet je snel meedoen aan deze actie. We mogen zowel een DVD als een Blu-ray van Bridget Jones’s Baby weggeven. Wil je er eentje winnen, vul dan het onderstaande formulier volledig in. Vergeet ook zeker niet om aan te geven of je voorkeur uitgaat naar een DVD of een Blu-ray.

Deze winactie is afgelopen.