Boeken winnen

Boek van de maand: Grote kleine leugens van Liane Moriarty (+WIN)

Grote kleine leugens Liane Moriarty

Ons boek van de maand juli is een heerlijke, zomerse bestseller van Liane Moriarty: Grote kleine leugens.

Heb jij kinderen op de basisschool? Dan moet je dit boek dat helemaal gaat om schoolpleinschandalen en leugens absoluut lezen. Wij geven vijf exemplaren weg!

Grote kleine leugens

Op de pittoreske basisschool Pirriwee Public eindigt het jaarlijkse ouderfeest in een chaos. Met gillende sirenes. Schreeuwende mensen. Een verbijsterde schooldirecteur. En een van de ouders: dood. Is er sprake van moord, een tragisch ongeluk of van een vreselijk ontspoorde ruzie? Wat de ouders van Pirriwee Public zullen leren is dat soms de kleinste leugens het allergevaarlijkst zijn…

GROTE KLEINE LEUGENS biedt een briljante kijk op ex-mannen en nieuwe vrouwen, moeders en dochters, op schoolpleinschandalen en de leugens die we onszelf vertellen om te overleven. Met haar nieuwe roman bewijst Liane Moriarty wederom dat ze een ster is in het schrijven van vlijmscherpe, grappige, soms pijnlijke maar altijd intrigerende pageturners.

Grote kleine leugens Liane Moriarty

Winnen

Wil jij dit geweldige boek winnen, en er deze zomer ver weg van alle schoolpleinperikelen van genieten? Wij mogen vijf exemplaren weggeven. Om kans te maken hoef je alleen het onderstaande formulier even in te vullen.

[cforms name=”bruna juli “]