winnen

Afgelopen: ANNIE terug in de bioscoop: win prijzen!

Annie

Als er 1 film is die ons direct een warm kerstgevoel geeft, dan is dat wel ANNIE. Vanaf 17 december kun je een nieuwe versie gaan zien in de bioscoop!

ANNIE

In deze moderne versie van de geliefde musical klassieker ANNIE speelt Quvenzhané Wallis (Beasts of the Southern Wild) het vrolijke en stoere meisje Annie. Haar ouders lieten haar achter toen ze een baby was met de belofte haar ooit weer op te halen.

In de tussentijd heeft ze een zwaar bestaan bij haar gemene pleegmoeder Miss Hannigan (Cameron Diaz). Alles verandert wanneer de rijke politicus Will Stacks (Jamie Foxx) – op aanraden van zijn briljante assistente Grace (Rose Byrne) en zijn campagne-adviseur Guy (Bobby Cannavale) – Annie onder zijn hoede neemt. Stacks hoopt hierdoor stemmen te winnen en verkozen te worden tot burgemeester van New York. Hij ziet zichzelf als Annie’s reddende engel. Of is het tegenovergestelde het geval en redt Annie de serieuze politicus met haar ontwapenende karakter en positieve kijk op het leven?

ANNIE draait vanaf 17 december a.s. in de bioscoop. In de originele en Nederlands gesproken versie. Meer informatie vind je nu al op www.anniedefilm.nl en www.facebook.com/AnnieFilmNL.

Annie

Winnen!

Wij zijn fan van ANNIE, en zijn maar wat blij dat we deze week leuke prijzen weg mogen geven. Natuurlijk bioscoopkaarten, zodat je de film zelf kunt gaan zien, maar we hebben ook mooie fleece dekens, mutsen en notebooks in de aanbieding. Winnen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.