Travel

P20 zonbescherming

Het is al honderden keren gezegd, maar we benadrukken het nog maar eens: kinderen die in de zon spelen moeten worden ingesmeerd met een goede zonnecrème. Goede producten hebben niet alleen een zonnefactor, zij beschermen ook tegen UVA en UVB stralen.

Veel ouders smeren wel netjes voordat kinderen de zon in gaan, maar vergeten het vervolgens te herhalen. Zonde, want de meeste producten zijn na een paar uurtjes wel uitgewerkt, en transpiratie en bv zwemmen versnellen dat nog eens.

P20 is daarom met name bij ouders al jarenlang populair, omdat 1 keer insmeren 10 uur lang tegen de zon beschermt, en het water-en transpiratieproof is. Daarnaast laat het geen vettig laagje achter zoals veel andere producten, en trekt het heel snel in. Geen glibberige kindjes meer dus!

Smeer je kind er ook mee in voor je het 's morgens naar school of opvang brengt, en je vermoedt dat ze daar wel eens een tijdje gaan buitenspelen! Van het voorjaarszonnetje verbranden zij misschien niet zo snel, maar juist in deze tijd van het jaar kun je ongemerkt heel wat schade door de zon oplopen!

O.a. te koop via Drogisterij.net.