Creatief Speelgoed

Turbo Grote Kleurplaat van Makii

Je hebt kleurplaten. Je hebt grote kleurplaten. Je hebt héle grote kleurplaten. En je hebt de Turbo Grote Kleurplaat van Makii. En geloof ons: daar ben je wel even mee bezig!

Turbo Grote Kleurplaat van Makii

Je kind kan hem helemaal voor zichzelf houden, of er met andere kinderen aan kleuren. Zonder elkaar daarbij in de weg te zitten, want de Turbo Grote Kleurplaat van Makii is zo groot dat je er wel met zijn tienen tegelijk aan kunt werken!

Turbo Grote Kleurplaat van Makii

De kleurplaat is 91,4 bij 150 centimeter. Net zo groot als een bed dus ongeveer, en dat is voor een kleurplaat echt héél groot. En dat is leuk, want zo heb je er lekker lang plezier van, en heb je als je klaar bent een kunstwerk waar je in één keer een hele muur mee op kunt fleuren!

Turbo Grote Kleurplaat van Makii

Stad, Museum of Jungle

Wij kozen de Op ontdekking in de stad kleurplaat, maar de Jungle of de Museum kleurplaat mogen er ook zijn. Stuk voor stuk lekker goed gevuld, met oog voor detail. Leuk is dat je bij een Turbo Grote Kleurplaat ook een mini-avonturenboek krijgt en vier kaartjes om vriendjes en vriendinnetjes uit te nodigen om samen te komen kleuren.

De Turbo Grote Kleurplaat van Makii kost €9,95 per stuk. Wij tippen hem als origineel en creatief cadeau voor de feestdagen!