Speelgoed

Stinky Pets

Regel 1 in kinderspeelgoedland: als het vies is, dan is het goed. De nieuwe Stinky Pets kunnen dus alleen maar een schot in de roos zijn. Wij blijven er liever uit de buurt…

Stinky Pets zijn, de naam zegt het al, stinkende diertjes. Behoorlijk stinkende diertjes! En iedere ouder weet dat kinderen dat maar wat leuk vinden, vooral als ze jou er onverwacht mee kunnen ‘verrassen’.

Ze zijn er in twee soorten. De eerste, simpelweg Stinky Pets geheten, zijn er in vier varianten. Deze diertjes zien er zo op het eerste gezicht al niet al te vriendelijk uit, en als je hun potje opendraait merk je dat hun lichaamsgeur ook niet je van het is. Wat een stank! Wij maakten kennis met de Trashy Turdmite, met de niet al te aantrekkelijke geur van een vuilnishoop. Zijn vrienden ruiken naar rotte vis, moeras en stinkdier. Kies je favoriet, zouden we zeggen!

Nee, wij volwassenen zien er de lol niet van in. Maar kinderen… Waar wij het potje het liefst dicht houden, draaien zij hem open en knijpen nog eens in het beestje. Dan komt er nog wat extra geur vrij. Ugh. Mee naar school mogen ze niet, dat willen we de juf niet aandoen, maar oh wat zouden ze er daar lollige dingen mee kunnen doen. Deze Stinky Pets kosten 7,99 euro per Stinky.

stinkypets2

Daarnaast zijn er ook nog de Parasite Packs (€12,99). Ook hier staat de geur weer centraal, dus we gaan voorzichtig te werk. Plaats een kleine parasiet in de speciale pomp, activeer hem en ruik. Of ren heel hard de kamer uit… Wederom erg lollig voor kinderen, maar wij houden even afstand.

Ouderwets ‘vies’ speelgoed blijft het goed doen. Stinky Pets zou je de moderne variant van de stinkbom kunnen noemen. De lol is enorm, de stank ook: plezier van alle tijden.