Speelgoed

Speelgoed voor meisjes: top 5

Onlangs werd bekend welk speelgoed zich Speelgoed van het Jaar 2014 mag noemen. Wij houden er onze eigen lijstjes op na en presenteren je vandaag het leukste speelgoed voor meisjes. Uiteraard allemaal hoogstpersoonlijk door ons getest!

5: Digibirds

Op de vijfde plek vind je Digibirds. Deze kleine, vrolijke vogeltjes zijn lekker betaalbaar, leuk om te verzamelen en zeer populair bij meisjes. Digibirds brengen een hoop vrolijkheid in je leven!

4: Furby Boom

Plek vier is voor Furby Boom. Nadat vorig jaar de nieuwe Furby op de markt kwam, was er veel kritiek op het soms wat enge karakter van het beestje, en je kon hem ook nog eens niet makkelijk uitzetten. Met Furby Boom is dit allemaal verleden tijd. Je kunt kiezen uit tal van grappige vachtjes en speelt online met je Furby Boom via de speciale app. De verkoopprijs is aan de hoge kant, maar het beestje is leuker dan ooit.

3: Nerf Rebelle

De derde plek geven wij aan Nerf Rebelle. Hun Nerf Rebelle Secret Agent Bow laat meisjes stijlvol schieten, met een echte pijl en boog, en ook nog eens geheime boodschappen doorsturen. Leuk hoe het typisch jongensachtige Nerf zo’n populaire lijn voor meisjes heeft weten te creëren.

2: Moxie Girlz

Op plek twee vind je Moxie Girlz Magic Hair Color Studio. Dit kaphoofd past helemaal bij de meisjes van nu. Gekleurde extensions, glitter… helemaal goed. Is het niet grappig dat iets dat dertig jaar geleden al populair was, nu in eigentijdse vorm nog steeds bovenaan de verlanglijstjes van meisjes staat? Complimenten voor Moxie Girlz!

Winnaar: DohVinci

De eerste plek in onze top 5 ‘Speelgoed voor meisjes’ geven wij aan DohVinci. Meiden kunnen met deze bijzondere ‘klei’ van alles decoreren. Je kunt de sjablonen volgen, maar er ook voor kiezen je eigen creativiteit verder te ontwikkelen. Ontzettend leuk, en meteen na de introductie al erg populair. Deze lijn van Play-Doh zou wel eens een langdurig succesnummer kunnen worden.