Speelgoed

Speelgoed getest: Woezel & Pip druklampjes

Nachtlampjes heb je in alle soorten en maten. Deze van Woezel & Pip zijn nieuw, en hartstikke leuk!

Heel veel jonge kinderen vinden het een beetje eng, dat licht dat opeens uitgaat en hen in een donkere slaapkamer achterlaat. Om de overgang wat minder heftig te maken, kun je een nachtlampje gebruiken dat een zacht licht verspreidt, en dat na een tijdje vanzelf uitgaat.

De lampjes van Woezel & Pip, in de vorm van deze bekende figuurtjes, werken op twee AA-batterijen (niet in de verpakking inbegrepen), die aardig lang meegaan omdat het lampje werkt op energiezuinige LED-verlichting. De hoeveelheid licht die wordt afgegeven is genoeg om het ergste donkere uit een kamer te halen, maar zacht genoeg om een kind wel rustig in slaap te laten vallen.

Na twaalf minuten gaat het lampje vanzelf uit. Is het kind nog wakker, of wordt het dat later in de nacht, en wil het het lichtje weer aandoen, dan gaat dat heel eenvoudig: gewoon even op Woezel of Pip drukken.

wpnachtlampjes2

Leuke, lieve lampjes van de favoriete vriendjes van alle kleintjes van Nederland. Je koopt de lampjes voor minder dan een tientje per stuk, kun je niet kiezen dan kun je ze natuurlijk ook gewoon allebei aanschaffen.