Speelgoed

Speelgoed getest: Peppa strijkkralen

Peppa, dat vrolijke, eigenwijze varkentje, heeft haar eigen strijkkralen. Natuurlijk probeerden wij deze Peppa strijkkralen even uit!

Peppa strijkkralen

Peppa kennen we inmiddels allemaal wel van haar leuke tv-serie. Maar ook in de speelgoedwinkel kom je haar steeds vaker tegen. Het assortiment Peppa artikelen is het afgelopen jaar enorm gegroeid, met deze leuke strijkkralen als goed voorbeeld.

Zelf Peppa maken!

De set is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar, strijkkralen zijn tenslotte klein en verdwijnen net iets te snel in kleine mondjes. Ook moet de fijne motoriek al een beetje ontwikkeld zijn, want anders wordt het een heel gedoe om de kraaltjes netjes op het bord te krijgen.

In de set Peppa strijkkralen vind je verschillende kleuren strijkkralen, precies de juiste om de twee bijgeleverde patronen, van Peppa en een vriendje, mee te maken. Zet de kraaltjes op de juiste manier op de grondplaat, bedek je creatie met het bijgeleverde strijkpapier, en laat het strijkijzer zijn werk doen. Dat laatste doen de ouders natuurlijk, kleuters met een strijkijzer zijn nooit een goed idee.

Leuk, van het creatieve merk Totum, om dit bekende kindervriendinnetje nu ook in strijkkralen te leveren. Dit betaalbare cadeautje doet het ook prima op verlanglijstjes!