Speelgoed

Speelgoed getest: Moxie Girlz Magic Swim Mermaid

Normaal gesproken neem je je poppen niet mee in bad. Maar in het geval van de nieuwe Moxie Girlz Magic Swim Mermaid wordt het dan pas echt leuk!

Moxie Girlz Magic Swim Mermaid

Zeemeerminnen…ze blijven tot de verbeelding spreken, zeker als ze er zo prachtig en kleurrijk uitzien als deze van Moxie Girlz. Met lange haren, waar kleur in verwerkt is, en glitters op hun topje lijken het wel prinsessen.

De staart

De staart is natuurlijk het meest in het oog springende onderdeel van een zeemeermin, en in het geval van de Moxie Girlz Magic Swim Mermaid is dat niet voor niks! Deze verandert namelijk zo maar van kleur als je hem in warm water houdt. Wij probeerden het uit, en zagen hem van paars naar blauw veranderen. Mooi en magisch om te zien!

En dat is nog niet het enige. In het water gaat de staart ook nog eens bewegen, waardoor de zeemeermin vanzelf gaat zwemmen. Zo wordt in bad gaan wel heel erg leuk!

moxiemermaid2

Magisch speelgoed

Wij zijn dol op dit soort magisch speelgoed, waar meisjes bij weg kunnen dromen. Steeds opnieuw blijft het leuk de Magic Swim Mermaid in warm water te houden, terwijl er ook op het droge prima mee te spelen valt. De verkoopprijs bedraagt €27,99.