Speelgoed

Speelgoed getest: Flying Dragon RC van Goliath

Wat is er nog spannender dan een gewone draak? Een draak die kan vliegen! Flying Dragon RC van Goliath is er zo eentje.

Flying Dragon RC

De draak ziet er gevaarlijk en bloeddorstig uit. Hier moet je geen ruzie mee krijgen! De propellers op zijn lijf maken duidelijk dat het hier om een zeer bijzonder exemplaar gaat: deze draak kan vliegen.

Met de afstandsbediening kun jij hem controleren. Neem de tijd om even aan de knopjes te wennen, zodat je goed weet hoe je hem kunt laten stijgen, dalen en draaien, en zelfs zijn vleugels kan laten wapperen. Doet de draak niet wat je wilt? Kan gebeuren… deze draak heeft namelijk soms een eigen willetje, zo worden wij gewaarschuwd!

Best lastig, als je nog niet zo geoefend bent, maar geen zorgen, de draak is van lichtgewicht materiaal en heeft prima pootjes om op te landen, ook als hij je te slim af is.

pvflyingdragon2

Pittig beestje!

Wij vinden dit soort vliegende objecten vaak zonder dat ze een eigen wil hebben al lastig te besturen, dus met deze draak hadden we soms best moeite. Is het de eigen wil, of zijn wij gewoon slecht in dit soort dingen? We durven de vraag niet te beantwoorden. Gebruik hem bij voorkeur in een ruimte waar hij niet steeds tegen dingen aan botst (denk bijvoorbeeld aan hanglampen), anders wordt het nog lastiger of zelfs een beetje gevaarlijk.

De draak is prachtig uitgevoerd, met lichteffecten, en zal zeker in de smaak vallen bij jongens vanaf 8 jaar. Flying Dragon RC van Goliath kost €49,99 en gebruikt 6 AA batterijen.