Speelgoed

Snuffie Hup om mee te nemen

Goliath heeft een heleboel hele leuke spellen, en wat nog leuker is: van de populairste hebben ze ook compacte edities gemaakt. Zoals van Snuffie Hup!

Snuffie Hup compact

Snuffie Hup draait in het grote, originele spel om het niet laten springen van het konijn. Je trekt de wortels er stuk voor stuk uit, en heb je nou net de verkeerde te pakken, dan springt Snuffie de lucht in.

Hartstikke leuk, maar met zo’n konijn dat weg springt, en al die losse wortels niet echt handig om mee te nemen. Daarom is Snuffie Hup compact een uitkomst! Laat je niet misleiden door de doos, want die is nog steeds behoorlijk aan de maat, want Snuffie is echt lekker klein, en kan zo mee achterin de auto of zelfs in je handtas, zodat je je kind op ieder moment bezig kunt houden.

Het principe van het spel is hetzelfde gebleven. Je trekt nog steeds om de beurt aan de wortels (al is het spel ook prima geschikt om in je eentje te spelen), en heb je de verkeerde te pakken dan springt Snuffie op. In deze compacte editie zit Snuffie echter wel vast aan het spel, en kan hij dus niet de hele auto door stuiteren. Ook de wortels zitten vast, en kun je dus niet kwijtraken.

Snuffie Hup compact

Reiseditie

Door zijn compacte formaat en de afwezigheid van losse onderdelen is Snuffie Hup compact ideaal voor op reis, zowel voor onderweg als eenmaal op de bestemming. Het neemt niet veel ruimte in beslag, en je hoeft niet bang te zijn de hele tent, of het halve vliegtuig, te moeten doorzoeken want oh jee, waar is die wortel toch gebleven! De verkoopprijs bedraagt €13,99.