Speelgoed

Peppa voor in de slaapkamer

Van ons favoriete varkentje Peppa komen steeds meer leuke producten in de winkels te liggen. Dit keer bekijken we het aanbod voor in de slaapkamer.

Peppa vloerkleed

Wil jouw dochter graag een Peppa kamer? Begin dan met dit vloerkleed! Je hebt het voor minder dan 30 euro in huis, en het tovert iedere kamer direct om in een Peppa kamer. Je kunt kiezen uit verschillende afbeeldingen, deze twee vinden wij het leukste. Het vloerkleed is van een mooie kwaliteit en blijft goed liggen op de vloer, heerlijk om op te spelen en natuurlijk om naar te kijken.

Peppa juwelendoosje met muziek druklampje nachtlampje

Peppa Druklampje

Wat mag er niet ontbreken in een kinderslaapkamer? Een nachtlampje! Dit druklampje werkt op batterijen, je hoeft er dus geen stopcontact voor vrij te hebben. Een kind kan het makkelijk te bedienen, gewoon even op Peppa drukken en het lampje gaat aan. Ben je bang dat de batterijen (er gaan 2 AA batterijen in) snel op zullen zijn? Niet nodig. Het LED lampje is zuinig in verbruik, en gaat na 12 minuten ook nog eens vanzelf uit.

Geen nachtlampje dat de hele nacht brandt dus, maar eentje dat perfect is om dichtbij het bed neer te zetten. Om het inslapen wat makkelijker te maken, zodat het niet in één keer donker is, maar ook handig om makkelijk aan te doen door je kind zelf als het ‘s nachts even wakker wordt.

Peppa Juwelendoosje met muziek

Ieder meisje zou een juwelendoosje moeten hebben, en dan natuurlijk het liefst eentje met muziek. Een ouderwets speeldoosje, met Peppa in haar balletpakje dat mooi gaat dansen zodra je het dekseltje optilt, dat is leuk! Er is genoeg ruimte in om je mooiste sieraden in op te bergen, en als Peppa stopt met dansen dan draai je gewoon even aan het knopje aan de achterkant. Op Twinkle Twinkle Little Star (of Altijd is Kortjakje ziek natuurlijk) danst ze dan weer de sterren van de hemel!