Speelgoed

K’NEX is back

K’NEX was even uit beeld, maar speelgoedfabrikant BOTI (Big On Toy Innovation) herlanceert het nu in Nederland. En het assortiment is groot!

Met K’NEX kun je van alles maken, en dat zie je als je de nieuwe sets bekijkt. Er zijn voertuigen als helikopters en vrachtwagens, met vriendelijke verkoopprijzen die starten bij €6,99, maar er zijn ook grotere sets.

Zo is daar de ‘Cosmic Quest’. In deze set (€12,99) voor kinderen vanaf 7 jaar kun je aan de slag met ruimtegerelateerde modellen. Met 1 set kun je minstens 5 verschillende voertuigen bouwen, en dat zijn dan alleen nog maar de voorbeelden die door de mensen van K’NEX zelf verzonnen zijn. Natuurlijk is er volop ruimte om je eigen fantasie te gebruiken en iets heel nieuws te ontwerpen!

knexnieuw2

Bouwen met K’NEX doe je met de bekende staafjes en bouwstukjes. Ze zijn eenvoudig in gebruik, en zitten lekker stevig in elkaar. Je kunt dus makkelijk met je bouwwerk spelen zonder dat het instort. De vijf voorbeelden in onze Cosmic Quest doos zetten we met even goed kijken en een portie geduld zonder al te veel problemen in elkaar, maar veel leuker vinden we het eigenlijk om zelf iets te verzinnen. Gelukkig moedigt K’NEX dat alleen maar aan, en wordt het extra leuk als je meerdere setjes in huis hebt en deze gaat combineren.

Leuk dat dit populaire speelgoed weer helemaal terug van weggeweest is, het assortiment is meteen lekker groot en zeker de kleine setjes zijn prima betaalbaar, en daarmee een goed cadeau-idee.