Speelgoed

Kidslog speelt Spider-Man!

Spider-Man kan heel gemakkelijk zelf een web maken… en dat zouden wij ook wel willen! Goed nieuws: da’s een fluitje van een cent!

Met de Web Shooter uit The Amazing Spider-Man 2 speelgoedlijn van Hasbro, die bestaat uit een handschoen en alle tools die je nodig hebt maak je zo een web. Dat wilden we natuurlijk proberen!

In de verpakking vind je twee flesjes, waarvan er eentje met water gevuld kan worden. Leuk voor warme dagen, dan schiet je in plaats van een web gewoon met water! Maar wij gingen natuurlijk voor het echte werk, en wilden net als Spider-Man een web maken.

Dat web komt uit het andere flesje. Dit bevestig je eerst aan de houder, die je vervolgens om je pols doet, nadat je natuurlijk eerst de echte Spider-Man handschoen hebt aangetrokken. Door een vernuftig hendeltje, dat je kunt verstoppen in je hand, kun je het spuitflesje bedienen. En als je spuit, dan komt er een echte draad uit!

spidermanweb2

Je kent de flesjes vast wel uit de feestwinkel, maar zo in een Spider-Man setting wordt het wel extra bijzonder! De draden drogen snel op, en richten op de meeste materialen geen schade aan, maar lees wel even de voorschriften voor je kind al te enthousiast aan de slag gaat. Wij hebben in ieder geval erg veel lol gehad bij het Spider-Mannetje spelen, en kunnen ons meer dan voorstellen dat dat ook voor heel wat kinderen zal gelden! De bijgeleverde waterfles is een leuke extra, zeker met de zomer in aantocht.