Speelgoed

Kidslog maakt kennis met DigiBirds

Zo nu en dan belandt er speelgoed op ons bureau waarvan we vermoeden dat het wel eens een hype zou kunnen worden. Dat is zeker het geval bij DigiBirds.

Kleine vogeltjes van bontgekleurd plastic die kunnen tsjilpen en zingen. Het klinkt heel eenvoudig, en dat is het eigenlijk ook. Maar het leuke is dat ze steeds meer, en steeds nieuwe geluidjes en deuntjes kunnen naarmate je vaker met ze speelt. Wanneer je voor het eerst kennismaakt met je DigiBird kan hij ‘slechts’ 1 geluidje en 20 liedjes zingen. Maar als je vaker met hem speelt kan hij uiteindelijk 3 geluidjes en 34 liedjes!

Je krijgt hem aan het zingen door tegen hem te blazen en fluiten, dat gaat heel gemakkelijk ontdekken we al snel, en binnen een mum van tijd staat de DigiBird op ons bureau te kwetteren alsof hij zich al helemaal thuisvoelt. Gezellig! Nog leuker wordt het als je meerdere DigiBirds een koortje laat vormen, de vogeltjes hebben hier een speciale stand voor, je waant je direct in een volière!

digibird2

DigiBirds tsjilpen, zingen, bewegen met hun snavel en lijfje en spelen graag samen. En… ze zijn helemaal niet duur! Een vogeltje kost slechts €9,99, en heeft (en dat is echt uniek tegenwoordig) al een batterij in zijn lijfje plus nog eens een reserve exemplaar meegeleverd. DigiBirds kunnen op hun pootjes staan, maar wil je met ze spelen is er ook een speciaal houdertje voor om je vingers, zodat ze niet vallen. Wij denken dat dit wel eens een rage kan worden!