Speelgoed

K3 Sing-Along Sound Tower: dé stereotoren voor K3 fans

Direct toen we de K3 Sing-Along Sound Tower onder ogen kregen was het voor ons duidelijk: dit wil iedere K3 fan in zijn kamer hebben staan!

K3 Sing-Along Sound Tower

Al bij de aanblik van de verpakking zal iedere K3 fan een rondedansje doen. De roze doos, met de beeltenis van Karen, Kristel en Josje prominent aanwezig ziet er fantastisch en helemaal ‘K3-achtig’ uit. En de inhoud is zowat nog beter, ontdekten wij.

De glossy witte toren is voorzien van een vrolijk roze muzikale K3 print aan de voorkant. Ook de knoppen zijn, uiteraard, uitgevoerd in de favoriete kleur van de K3-tjes. Hen zelf zie je heel groot aan de zijkanten van de toren, waarmee de K3 Sing-Along Sound Tower direct een blikvanger in de ultieme meisjeskamer wordt.

Wat kan dit apparaat?

Dochter is dus al om, maar bij ouders gaat het natuurlijk om meer dan looks alleen. Wat kan dit apparaat eigenlijk? Nou, behoorlijk wat. Er is een goede FM radio, die je door middel van het lijntje aan de achterkant mooi helder af kunt stemmen. Het muziek dat uit de boxen aan de voorkant komt klinkt helemaal prima, en kan behoorlijk hard! Je kunt het volume en alle andere functies bedienen op het apparaat zelf, maar nog makkelijker gaat het met de afstandsbediening.

Een cd-speler heeft de K3 Sing-Along Sound Tower niet, dat is het enige kleine gemis, maar gelukkig wordt dat qua mogelijkheden ook wel weer ruimschoots gecompenseerd. Je kunt namelijk via de ‘line in’ opening een extern apparaat aansluiten, bijvoorbeeld een smartphone (een snoertje is bijgeleverd), waarna de muziek die daar op staat via de K3 toren de kamer in komt. Heel handig, nu de meeste muziek toch op smartphones wordt gedownload en bewaard. Een andere mogelijkheid is er via de USB ingang, waar je zo een USB stick vol muziek in kunt steken.

K3 Sing-Along Sound Tower

Er is meer!

De K3 Sing-Along Sound Tower is niet alleen om naar te luisteren, hij is er ook om luidkeels mee te zingen! En als je bang bent dat je eigen stem niet over de muziek heen komt, dan gebruik je gewoon de microfoon die je aan de achterkant aan kunt sluiten. Het duurt niet lang of je bent klaar voor je eerste optreden.

Zo’n mooi apparaat is helaas niet goedkoop. De verkoopprijs van de K3 Sing-Along Sound Tower ligt zo rond de 100 euro. Maar voor dat bedrag heb je dan wel een stereoset die jarenlang mee kan, en prachtig en zeer compleet is uitgevoerd. Dankzij de standaard staat hij stevig op de grond, de houder zorgt ervoor dat je smartphone veilig staat, en zelfs voor de afstandsbediening en microfoon zijn opbergplekjes gemaakt. Kleine details, die aangeven dat er op kwaliteit niet is bezuinigd. De K3 Sing-Along Sound Tower wordt op de markt gebracht door Bigben Interactive, waar ze veel ervaring hebben met dit soort apparaten.