Speelgoed

DohVinci Spotlight Draaistudio

Dit najaar zijn er weer nieuwe DohVinci sets verkrijgbaar. De creatieve sets, waarmee meiden van alles versieren met een speciale kleipasta, zijn erg populair, wij probeerden de nieuwe DohVinci Spotlight Draaistudio.

DohVinci Spotlight Draaistudio

Voor wie DohVinci nog niet kent: dit is een soort soepele klei, in tal van kleuren, die je met een ‘styler-pistool’ heel netjes volgens een patroon op verschillende voorwerpen aan kunt brengen. De klei droogt binnen 12 uur vanzelf op. Heb je een foutje gemaakt? Als je het verwijdert binnen deze 12 uur, kun je het herstellen of opnieuw beginnen.

Er zijn complete sets te koop, inclusief voorwerpen die opgefleurd kunnen worden met DohVinci, maar natuurlijk kun je ook spulletjes uit je eigen kamer versieren. Dat maakt DohVinci zo leuk, je kunt er écht iets mee.

DohVinci Spotlight Draaistudio

Voor gevorderde gebruikers, die graag een nieuwe uitdaging aangaan, is er de DohVinci Spotlight Draaistudio. Deze studio heeft een draaiende schijf, zodat je perfect ronde dingen kunt decoreren. Zet een schaaltje of een vaasje op de draaischijf, en het draait vanzelf rond zonder dat je het vast hoeft te houden. Hierdoor heb je je handen vrij, en kun je al je energie in het decoreren steken.

Om heel precies te werken zitten er lampjes aan de zijkanten, zodat je goed kunt zien wat je doet (of om je object nadat het klaar is een ererondje te laten draaien, mooi in het licht).

DohVinci Spotlight Draaistudio

Meteen beginnen

In de set, die met €41,99 niet goedkoop is, vind je alles wat je nodig hebt om meteen te beginnen (behalve de 3 AA batterijen, maar mocht je die niet in huis hebben dan kun je de schijf ook met de hand draaien): de studio zelf, een styler-pistool, 3 bordjes, een vaasje en een kommetje om te decoreren, 6 DECO POP-kleurpatronen (de ‘klei’, waarbij ook leuke gemixte kleurtjes zitten) en een inspiratieboekje.

De studio is, zeker als je een beetje vaste hand hebt en gewend bent met DohVinci te werken, heel makkelijk in gebruik. Is DohVinci nieuw voor je? Oefen dan eerst even met het styler-pistool om er handigheid in te krijgen.

DohVinci Spotlight Draaistudio is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Hou er rekening mee dat de verkregen resultaten natuurlijk afhangen van de leeftijd en handigheid van het kind.