Speelgoed

Barbie Style met Fashion Book

Barbie is een dame die weet hoe ze zich moet kleden! En aangezien jonge dametjes daar ook steeds vroeger hun mening over krijgen is de nieuwe Barbie Style lijn een schot in de roos.

De tijd dat moeders de kleding voor hun dochters uitzochten, en meisjes pas rond de middelbare school leeftijd zelf hun opvattingen kregen over wat hip was, ligt ver achter ons. De rolmodellen van nu zijn popsterren, modellen en fashion bloggers. Geen meisje dat, dankzij de enorme stroom ‘selfies’ en andere geposeerde foto’s, niet weet hoe ze perfect voor de camera moet poseren in haar nieuwe outfit!

Combineren maar!

Barbie Style is een lijn die bestaat uit 4 poppen, in looks waar duidelijk over is nagedacht. Met tal van accessoires, die maken of breken een look tenslotte, en volop mogelijkheden om te combineren. Kun je zelf even niks verzinnen, dan pak je gewoon het meegeleverde boekje erbij. Hierin demonstreren Barbie en haar BFF’s allerlei looks die je kunt maken als je hun outfits met elkaar combineert. Ook stelt de pop die je gekocht hebt zich wat verder voor, en poseert ze uitgebreid in de outfit die ze draagt. Wij bekeken Barbie in haar stoere groene broek, roze gestreepte hemdje en bijpassende jas, en haar vriendin Teresa, die met haar roze jurkje en blauwe jeans jasje met polka dots een wat meer romantische look koos. Maar laat deze twee dames wat kledingstukken omwisselen, en opeens veranderen ze opeens. Doe het stoere jasje van Barbie maar eens bij Teresa aan, dat geeft een heel andere look!

Streetstyle

Echte ‘streetstyle’ modellen zijn het, Barbie en haar vriendinnen, met een eigen stijl waarbij er altijd wel eentje is die jouw dochter aan zal spreken. Extra leuk wordt het natuurlijk als je meerdere poppen in huis hebt, en zo kledingstukken en accesoires onderling kunt combineren. Het aantal looks dat deze stylish dames dan kunnen dragen wordt helemaal enorm. Barbie is duidelijk met haar tijd meegegaan, en brengt zo te zien veel tijd door op fashionblogs, wat een leuke nieuwe lijn!

CBJ36_PIP_14_001