Kids

Vijf trends in geboortekaartjes

geboortekaartjes

Verwacht je een kleintje? Gefeliciteerd! En succes, want oei, wat valt er veel te regelen. Wij helpen je een handje als het gaat om geboortekaartjes, en zetten de vijf grootste trends op een rijtje.

Groot nieuws

Een geboortekaartje uitkiezen valt niet mee. Je wilt iets bijzonders, iets wat past bij het grote nieuws dat je te vertellen hebt. Keuze is er volop, maar om in dat enorme aanbod hét perfecte geboortekaartje te vinden, dat valt niet mee.

Het helpt als je begint eerst eens op een rijtje zet wat je precies zoekt. Moet het uniek zijn? Een typisch kaartje voor een meisje of jongen, of houd je het liever neutraal? Opvallende kleuren, of juist zachte? Met afbeelding, of juist zonder? Klassiek of modern? Zodra je deze punten voor jezelf duidelijk hebt, kun je wat gerichter gaan zoeken.

geboortekaartjes vintage

Vijf trends

Als het gaat om trends, zijn er een paar die je niet kunt missen. De eerste die we je kunnen aanraden is ‘vintage’: tijdloze, klassieke kaartjes. Deze kaartjes zullen vooral in de smaak vallen bij aanstaande ouders die niet bijzonder aan trends hangen, en kiezen voor een kaartje dat over 20 jaar nog net zo actueel is als nu. Bij Hierbenik.nl hebben ze volop keuze in deze categorie.

Nog een trend, maar dan vooral qua vorm: langwerpige geboortekaartjes. Een formaat dat je niet vaak ziet, maar daardoor wel erg opvalt. Het geeft het kaartje direct iets bijzonders, erg stijlvol. Voor langwerpige geboortekaartjes kun je goed terecht op hippe-geboortekaartjes.nl.

geboortekaartjes goud

Trend drie: goud! Waar we bij geboortekaartjes vooral aan zoete kleuren denken, is goud dit jaar hét ding. Ga jij voor trendy, een kaartje dat eruit springt? Dan is een geboortekaartje met gouden accenten iets voor jou.

Ook mooi, en onze vierde trend, zijn silhouetten. Vooral bij klassieke kaartjes doen ze het goed; een silhouet van een meisje op een schommel, of en jongen in een trapautootje. Het geeft de kaartjes iets speels en kinderlijks, zonder kinderachtig te worden.

geboortekaartje ontwerpen

Onze vijfde trend is er eentje voor toekomstige ouders die precies weten wat ze willen: zelf een kaartje ontwerpen! Bij hipDesign bepaal je zelf hoe je geboortekaartje eruit ziet. Je hebt keuze uit tal van designs, afbeeldingen en lettertypes, maar kunt daarnaast ook zelf foto’s uploaden. Persoonlijker dan dit wordt het niet!

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Hierbenik.nl, hippe-geboortekaartjes.nl en hipDesign.