Getest

Lifestylelog als VIP naar de Huishoudbeurs

Vorige week was het weer zover, de jaarlijkse Huishoudbeurs in de Amsterdam RAI. Lifestylelog nam een kijkje, maar deed dat natuurlijk wel in stijl.

Als echte VIPS betraden wij de RAI, om dit jaarlijkse dagje uit voor grote groepen vrouwen zelf eens te bekijken. Zeg je Huishoudbeurs, dan zeggen wij boodschappenwagentjes en struise vrouwen. En die waren er, in het geval van de boodschappenwagentjes zelfs in grote getalen. Maar zeg je Huishoudbeurs, dan zeg je ook vernieuwing!

Wie de Huishoudbeurs op een wat rustigere manier wil ontdekken is er het VIP arrangement. Hiermee heb je toegang tot de speciale VIP Lounge, een oase van rust, waar je niet alleen lekker kunt bijkomen onder het genot van een hapje of drankje (bubbels!), maar ook kunt genieten van allerlei leuke extraatjes. Een parafine handpakking, een glamour fotoshoot of (ons hoogtepunt van de dag!) een heerlijke massage, om maar eens wat te noemen. In dit afgesloten gebied, alleen toegankelijk met VIP armbandje, is de drukte van de beurs even heel ver weg.

Wij vermaakten ons op deze manier prima, tussen al het beursgeweld vluchtten we regelmatig onze VIP Lounge in. Maar natuurlijk maakten we ook een mooi fotoverslag, zodat jij mee kunt kijken!

hhb142

Heerlijke ontvangst met koffie/thee/bubbels en iets lekkers

hhb143

Het was behoorlijk druk op de beursvloer!

hhb144

Bijkomen in de VIP Lounge, een oase van rust

hhb145

De bekende Huishoudbeurs shopper met inhoud. Als VIP kreeg je ook nog eens een exclusieve goodiebag!