Getest

iPad pillow

Iedereen die regelmatig met de iPad of een andere tablet op de bank of aan het bureau zit zal het herkennen: hoe zet je zo’n ding een beetje goed neer?

Een kussentje eronder, met het risico dat je dure apparaat eraf glijdt: nee, bedankt. Een standaardje? Leuk voor aan tafel, maar op schoot niet praktisch. We werden dan ook erg enthousiast toen we over de iPad pillow hoorden, een kussen dat speciaal is ontworpen om je iPad in allerlei situaties een stabiele basis te bieden. Wij namen de proef op de som!

ipadpillow2

De iPad pillow wordt verkocht door Slipperwereld.nl en kost 29,95 euro. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, wij gingen voor neutraal grijs. T is een aardig fors ding, maar gelukkig is alle ruimte goed gebruikt. Naast het vlak waar je je iPad (of andere 10 inch tablet, zoals de Galaxy Tab) stevig in aan kunt brengen (wel een beetje pielen hoor, maar hij moet natuurlijk goed strak zitten), zijn er twee handige opbergvakken. In de ene passen accessoires als een koptelefoon, terwijl in het tweede vak ook de tablet zelf past. Doordat de iPad pillow is uitgerust met een handvat, verandert het kussen op deze manier opeens in een handige tas, die je dure apparatuur veilig en stootvast opbergt.

Het kussen is driehoekig van vorm, waardoor je je tablet hierin in de juiste hoek op je bureau (of de keukentafel…) kunt plaatsen, zonder je nek of rug in een rare houding te hoeven buigen. Fijn! En op de bank zet je hem makkelijk op je schoot, zodat je tijdens het kijken van een filmpje of spelen van een spelletje je tablet niet steeds vast hoeft te houden. Wij willen niet meer zonder!