Geen categorie winnen

Win KUBO EN HET MAGISCHE ZWAARD prijzen (afgelopen)

A'DAM - E.V.A.

Vanaf 24 augustus kun je KUBO EN HET MAGISCHE ZWAARD in de bioscoop gaan bekijken. Wij mogen hele bijzondere filmprijzen weggeven!

KUBO EN HET MAGISCHE ZWAARD

De slimme en goedhartige jonge verhalenverteller Kubo roept per ongeluk een wraakzuchtige geest uit zijn verleden op. Om zijn familie te redden moet hij het mysterie van zijn overleden vader, de beste samurai die ooit heeft geleefd, zien op te lossen. Tijdens zijn gevaarlijke zoektocht krijgt Kubo hulp van Aap en Kever. Bewapend met zijn shamisen – een magisch muzikaal instrument – moet Kubo strijden tegen goden en monsters, waaronder de vijandige Maankoning en de boze tweelingzussen.

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a.: Roman Derwig, Kim van Kooten, Benja Bruijning en Noortje Herlaar.
In de originele versie met de stemmen van o.a. Art Parkinson (Game of Thrones), Matthew McConaughey, Charlize Theron, Rooney Mara (The Girl with the Dragon Tattoo), Ralph Fiennes, Cary-Hiroyuki Tagawa, George Takei en Brenda Vaccaro.

Geregisseerd door Travis Knight (producent en lead animator De Boxtrollen, ParaNorman). Geschreven door Marc Haimes en Chris Butler.

KUBO EN HET MAGISCHE ZWAARD / KUBO AND THE TWO STRINGS draait vanaf 24 augustus in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie. Ook in 3D.
Meer informatie vind je op www.kuboenhetmagischezwaard.nl.

Winnen

Wij mogen hele leuke setjes weggeven, met hierin een origami set, rugtas en pen. Wil jij er eentje winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in.

[cforms name=”kubo 22 aug 2 weken”]