Geen categorie

Win Het Klokhuis Nederlands Werelderfgoed DVD en boek (afgelopen)

Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 mascara

Op zoek naar een cadeautje dat niet alleen leuk, maar ook leerzaam is? Wij tippen deze decembermaand Het Klokhuis Nederlands Werelderfgoed op DVD en in boekvorm. En natuurlijk geven we een setje weg!

Het Klokhuis Nederlands Werelderfgoed

In Nederland zijn 10 unieke plekken die door UNESCO zijn uitgeroepen tot werelderfgoed. Omdat deze plekken heel bijzonder zijn, heeft Het Klokhuis hier een speciale serie over gemaakt!

Ga met de Klokhuispresentatoren mee op reis langs ons werelderfgoed: van de Waddenzee naar Willemstad en van de Molens van Kinderdijk naar de Stelling van Amsterdam of de Grachtengordel. En bezoek het Woudagemaal, het Rietveld-Schöderhuis in Utrecht, de Beemster en de Van Nellefabriek. Unieke plekken in Nederland die allemaal met de ontstaansgeschiedenis van Nederland te maken hebben en waar we heel zuinig op moeten zijn.

Het Klokhuis Nederlands Werelderfgoed

Winnen

Zowel de DVD als het boek zijn leerzaam, maar ook hartstikke leuk, en niet alleen voor kinderen. Veel bekende plekken komen voorbij, met bijzondere achtergrondinformatie en leuke weetjes, voor jong en oud.

Wij mogen zowel de DVD als het boek van Het Klokhuis Nederlands Werelderfgoed weggeven. Wil jij het winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in.

Deze actie is afgelopen.