Geen categorie

Super Sand Eggs

Het is bijna Pasen, en wij laten je vandaag de allerleukste eieren zien: Super Sand Eggs!

Een leuk klein cadeautje waar je kind lang plezier van kan hebben. Meer weten? Lees snel verder!

Super Sand Eggs

Super Sand van Goliath is in korte tijd enorm populair geworden, en niet meer weg te denken uit de speelgoedwinkels. Er zijn steeds meer merken die een vergelijkbaar soort ‘zand waarmee je niet kunt knoeien’ aanbieden, maar wij blijven toch vooral fan van het echte Super Sand.

Dit zand is namelijk zo heerlijk zacht, en geeft écht geen kruimels, iets wat van veel andere merken helaas niet gezegd kan worden. En Goliath breidt de lijn Super Sand ook steeds verder uit. Zoals dit voorjaar met de Super Sand Eggs!

Super Sand Eggs

Er zijn drie verschillende Super Sand Eggs: geel, groen en oranje. In alledrie vind je een klein zakje Super Sand en een vormpje. In de gele is dat een kuikentje, in de groene zit een konijntje en in de oranje een lammetje. Allemaal lieve, zachte diertjes die je kind vast wel kent van de kinderboerderij!

Heeft je kind al Super Sand in huis, dan is een Super Sand Egg een mooie uitbreiding. Zo niet, dan kan dit zomaar het begin zijn van een verzameling, want er zijn nog veel meer mooie sets te koop. De verkoopprijs van de Super Sand Eggs bedraagt €9,99, leuk om deze Pasen te verstoppen in plaats van een gewoon ei.