Geen categorie

Smackies: ze blijven plakken!

Misschien heb je ze al voorbij zien komen: Smackies! Wat is dit voor speelgoed, en wat kun je ermee?

Wij zochten het uiteraard voor je uit, en vertellen je alles over deze vriendjes met een zuignap.

Smackies

Smackies zijn grappige ‘poppetjes’ die opvallen door hun zuignap. Die hebben ze hard nodig, want Smackies die blijven graag op dingen plakken. Op gladde oppervlaktes, met behulp van die zuignap dus. En daar kun je leuke spelletjes mee doen!

Ze lijken wel een beetje op shuttles, en vliegen kunnen ze ook als de beste. Alleen de landing is net wat anders! Je gooit een Smackie namelijk tegen een raam, of een gladde deur. Zonder gevaar hoor, want ze zijn heel licht en zacht! Zorg er wel voor dat je de Smackies op de juiste manier gooit, dus met de zuignap vooruit, anders blijven ze natuurlijk niet plakken.

Smackies

Eenvoudig doch slim

Een heel eenvoudig principe wordt door Goliath slim gebruikt voor een grappig stuk speelgoed. Je kunt Smackies in allerlei verschillende verpakkingen kopen, beginnend bij een Starter Pack van €3,99 met daarin 1 Smackie. Wij bekeken de grootste set, de Smackies Big set (€15,99), waarin niet alleen vier gewone, maar ook nog één bijzondere, special edition zit: glow in the dark, gold of glitter. Extra leuk is dat in deze set ook vijf doelwitten zitten, zodat je tijdens het spelen punten kunt verzamelen als je goed kunt richten.