Geen categorie

Nieuwe Super Sand sets: Cupcakes en Farm

Oh, wat zijn wij dol op Super Sand. Dit super zachte zand voelt niet alleen heerlijk aan je handen, het maakt ook nog eens gegarandeerd geen troep.

Super Sand is dus bij uitstek geschikt om het hele jaar door, binnenshuis te gebruiken. Ook als het in de zandbak veel te koud is kan er nu volop met zand gespeeld worden!

Super Sand Farm

Nu Super Sand een succes blijkt te zijn, komen er steeds meer nieuwe sets op de markt. Leuk, want zo kan je kind steeds meer verschillende dingen ermee maken.

Dit najaar is er bijvoorbeeld de Farm set, met twee zakken zand, een mooie bak om in te spelen en heel veel vormpjes die met de boerderij te maken hebben. Natuurlijk mag ook een echte tractor niet ontbreken, die rijdt vrolijk door het zand heen.

Super Sand Farm

Leuk is dat vormpjes met dit soort zand ook meteen veel mooier effecten geven: het zand ‘plakt’ als het ware aan elkaar, en het effect wanneer je een vormpje gebruikt is bijna hetzelfde als wanneer je dat met klei zou doen. Voor kinderen een stuk minder frustrerend, want hoe vaak komt ‘echt’ zand niet in brokjes uit een vormpje vallen.

Super Sand Cupcakes

Super Sand Cupcakes

Deze nieuwe set zal vooral meisjes erg aanspreken. Zandtaartjes bakken nieuwe stijl: meisjes van nu bakken cupcakes met Super Sand! Speciaal daarvoor is een zakje roze zand meegeleverd, zodat je de cupcakes extra mooi kunt decoreren. Berg het roze zand daarna wel apart op, want dat hecht zich natuurlijk ook aan het neutrale zand, zodat je als je niet oppast met één grote hoop roze/wit gemêleerd zand eindigt.

Super Sand Cupcakes