Geen categorie

Little Live Pets schildpadden

Is je kind dol op dieren, maar heb je geen zin om van je huis een dierentuin te maken? Dan zijn elektronische dieren een uitkomst!

Dit jaar lijken ze populairder dan ooit, en er is dan ook wel érg veel keuze. We laten je kennismaken met Little Live Pets.

Little Live Pets

Er waren al vogels en vlinders, en nu zijn er ook schildpadden van Little Live Pets. In vier uitvoeringen die los te koop zijn (groen, roze, paars en wit, €17,99 per stuk) en een speciale blauwe, die alleen in combinatie met een schildpaddenverblijf (€29,99) te koop is.

Wij concentreren ons op de schildpad zelf, we kregen een groene om uit te proberen, want daar is al veel lol aan te beleven.

Hij loopt… en hij zwemt!

Zet de schildpad op de grond (wel eerst even een AAA batterij in zijn buik stoppen!) en hij kan lopen. Net zoals een echte schildpad dat doet, misschien alleen iets sneller. Zijn pootjes en zijn hoofdje bewegen, en je Little Live Pets schildpad hobbelt vrolijk de hele kamer door.

Maar net als een echte schildpad kan ook dit elektronische diertje niet alleen op het land, maar ook in het water leven. Verzeker jezelf er voor je hem te water laat even van dat het batterijvakje goed dicht zit, en let er ook op dat je hem niet op het strand en in de zee laat: daar houdt hij niet zo van.

Een grote bak water, of natuurlijk de badkuip, is ideaal. Je schildpad zwemt moeiteloos rond! Het geheim zit hem in de kleine propeller die aan de achterkant van de schildpad zit, die hem zo het water door ‘duwt’. Let er goed op dat er geen lange haren in de propeller kunnen komen, zo waarschuwt de verpakking, want dat is natuurlijk pijnlijk.

Little Live Pets schildpad

De Little Live Pets schildpad is een leuke uitbreiding op het assortiment, waar zeker veel kinderen voor zullen vallen. Een leuk speeltje om zowel op het droge als in het water mee te spelen, geschikt voor kinderen vanaf vijf jaar.