Geen categorie

Jeugdsentiment: Fuller House op Netflix!

Kun jij je, net als veel dertigers en veertigers, de tv-serie Full House nog herinneren? Heerlijk! Met veel herkenbare situaties voor het hele gezin, een typische Amerikaanse tv-serie uit de jaren ’90.

Op Netflix kun je vanaf 26 februari het vervolg zien: Fuller House. En wij mogen alvast een tipje van de sluier oplichten.

Fuller House

Het is een jaar of twintig na de laatste aflevering van Full House. De kinderen van toen zijn inmiddels volwassen, de leuke ooms zijn ook twintig jaar ouder geworden (en da’s te zien ook!), maar wat is gebleven is de hechte familieband.

En da’s maar goed ook, want zeker oudste dochter DJ kan wel wat steun gebruiken nu ze er plotseling alleen voor staat met haar drie zoons. In het bekende huis waar ook Full House zich afspeelde wordt het weer vol als vanouds: DJ, haar zoons, zus Stephanie en beste vriendin Kimmy + dochter nemen er hun intrek.

Natuurlijk komen ook vader Danny Tanner (Bob Saget) en de ‘ooms’ Jesse (John Stamos) en Joey (Dave Coulier) regelmatig langs, om het jeugdsentiment compleet te maken. Ze zijn allemaal nog niks veranderd, en dat ligt er lekker dik bovenop. Joey met zijn foute shirts, Jesse en zijn perfecte kapsel en Danny met zijn voorliefde voor schoonmaken. En Kimmy, we waren haar na al die jaren bijna vergeten, maar wat is zij toch leuk…en irritant!

Fuller House

Voorproefje

Wij mochten een aantal afleveringen al voor ze op 26 februari allemaal op Netflix verschijnen kijken. En wat was dat weer leuk als vanouds! Zeker in de eerste aflevering wordt er volop teruggeblikt op het verleden, inclusief oude beelden en heel veel oude bekenden. In de volgende afleveringen gaat het meer om het heden, de ‘nieuwe’ bewoners van het huis, maar kun je nog steeds volop genieten van bekende shots van San Francisco en natuurlijk de bekende leader.

Wat is gebleven, is de lach. Er zijn tegenwoordig nog maar weinig ‘niks aan de hand’ familieseries op tv, waar we er in de jaren ’90 juist in omkwamen. En wat is dat lekker zeg, ongecompliceerde tv waarin alles altijd weer goed komt! Fuller House is daarmee een ideale serie om te kijken met je kinderen, net zoals je dat zelf vroeger misschien wel met jouw ouders deed. Voortbordurend op het verleden, maar toch helemaal van nu: dat wordt weer een weekendje Netflix om alle afleveringen in één keer te bekijken!