Geen categorie

Disney Tsum Tsum: verzamelen en stapelen

Ze komen uit Japan, en zijn daar al mateloos populair: Tsum Tsum figuurtjes. Kleine schattige figuurtjes waar je mee kunt spelen, en die zeker ook verzameld kunnen worden.

Ook in Nederland zijn de Disney Tsum Tsum figuurtjes nu te koop, wij mochten kennis met ze maken.

Disney Tsum Tsum

Tsum Tsum is het in Verre Oosten een populaire social mobile game, de figuurtjes die hierin de hoofdrol spelen verdienden natuurlijk hun eigen speelgoed.

In Nederland is de game wat minder bekend, maar daar kan met de komst van deze figuurtjes in de speelgoedwinkel zo maar eens verandering in komen. Want ja, ze zijn wel érg schattig!

De speelgoedlijn draait vooral om de kleine figuurtjes, waarvan er 50 zijn. Je koopt ze per 2 (€4,99), 4 (€8,99) of in een pakje met 5 met daarbij een sleutelhanger waarin je je lievelings Tsum Tsum in kunt bewaren en meenemen (€12,99). Daarnaast kun je binnenkort ook een grote, pluche lichtgevende Tsum Tsum kopen (€19,99).

Ruilen

Natuurlijk is het de bedoeling om alle 50 figuurtjes te verzamelen. Heb je een dubbele? Ruil hem dan snel, zo wordt jouw collectie steeds completer en die van je vriendje of vriendinnetje ook. Je kunt de kleine figuurtjes op elkaar stapelen, en zo je verzameling steeds verder zien groeien.