Gadget winnen

Afgelopen: Win een Samsung Galaxy S6 edge met 22 Galaxy Gifts

Samsung Galaxy S6 edge

Omdat we weten dat de herfst een seizoen is waarin je wel iets leuks kan gebruiken. Omdat we al onze bezoekers zo tof vinden. Omdat we bijna 10 jaar bestaan, en omdat Samsung net als wij graag uitdeelt.

En omdat we weten dat jullie dol zijn op spectaculaire winacties! De komende drie weken maak je op Lifestylelog kans op een Samsung Galaxy S6 edge. En alsof dat nog niet leuk genoeg is, krijg je op dit toestel ook nog eens 22 Galaxy Gifts er gratis bij.

Samsung Galaxy S6 edge

Een toppertje is het, de Samsung Galaxy S6 edge. Een prachtig toestel dat niet alleen de juiste looks, maar ook een indrukwekkende inhoud heeft.

Met een dual-edge display en opvallend mooie curves is het een beauty, die ook over brains blijkt te beschikken. Zo kun je je vijf belangrijkste contacten van een kleurcode voorzien. Om diegene te bellen, sms-en of mailen hoef je alleen nog maar op het juiste kleurtje op je scherm te drukken. Het leuke is dat als diegene met jou contact opneemt, je scherm diezelfde kleur aanneemt. De randen van het scherm kun je altijd zien, dus zelfs als je toestel ondersteboven ligt of in je tas zit zie je al snel wie je probeert te bereiken. Een handigheidje waar wij blij van worden.

Ook fijn: een goede camera, zowel aan de voorkant als op de achterzijde, die via de home button makkelijk en snel aan het werk kan worden gezet. Daarnaast laadt de Samsung Galaxy S6 edge lekker snel op, en als je dat wil kan dat via een compatibele oplaadpad ook draadloos.

22 Galaxy Gifts cadeau

Ben je al enthousiast? Het wordt nog beter. Bij De Galaxy S6 edge ontvang je 22 Galaxy Gifts cadeau. Het widget hiervoor staat al op de homescreen van je toestel, en als je hierop klikt kun je direct kiezen van welke apps je gebruik wilt maken. En daar zitten een paar hele leuke en handige bij!

Zo krijg je via Kindle for Samsung iedere maand een nieuw boek cadeau, geeft Amazon’s Audible je 3 maanden gratis lidmaatschap en een gratis audioboek per maand en krijg je met Elly’s Choice iedere maand 10 e-books van topschrijvers.

Verder kun je 3 maanden je foto’s en video’s bewerken via Magisto, en via VidZone meer dan 85.000 videoclips van bekende artiesten bekijken. Een kleine greep uit het aanbod, waarmee je nieuwe telefoon nog een heel stuk leuker wordt.

Samsung Galaxy S6 edge

Winnen

De Samsung Galaxy S6 edge heeft een verkoopprijs van €699. Eén van onze bezoekers ontvangt hem binnenkort helemaal voor niks. Ben jij die lucky one? Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is het onderstaande formulier invullen en héél hard duimen. Deelnemen kan t/m 11 oktober, de winnaar ontvangt persoonlijk bericht.

Deze actie is afgelopen.